Ексклузивно меню приготвено с любов

Антоанета Ганева е изтъкнат готвач, отличаващ се с богат опит и страст към кулинарията. Професионалната ѝ история започва с завършването на специално образование в ТОХ в родния си град, София. Образованието ѝ помага да се насочи към сферата на ресторантьорството, на която в последствие се отдава вече над 25 години.

През годините тя е преминала през различни обучения и квалификационни програми, включително обучение в ALMA La Scuola Internazionale di Cucina и други подобни учебни институции. Шеф Ганева е особено вдъхновена от кулинарните традиции на Средиземноморието, с фокус върху Гърция и Италия. Тя залага на семплите готварски техники и използването на свежи съставки, за да пресъздаде вкуса на морето и земята, напомняйки за слънцето на Средиземноморския регион.

От началото на своята кариера, Антоанета Ганева изгражда своя професионален път с любов към готварството и изключителна прецизност към всеки детайл. Тези черти се отразяват най-ясно в нейните ястия, където малките детайли се превръщат в изкушаващи комбинации от вкус, визия и креативност.