Антоанета Ганева е изтъкнат готвач, отличаващ се с богат опит и страст към кулинарията. Професионалната ѝ история започва с завършването на специално образование в ТОХ в родния си град, София. Образованието ѝ помага да се насочи към сферата на ресторантьорството, на която в последствие се отдава вече над 25 години.

През годините тя е преминала през различни обучения и квалификационни програми, включително обучение в ALMA La Scuola Internazionale di Cucina и други подобни учебни институции. Шеф Ганева е особено вдъхновена от кулинарните традиции на Средиземноморието, с фокус върху Гърция и Италия. Тя залага на семплите готварски техники и използването на свежи съставки, за да пресъздаде вкуса на морето и земята, напомняйки за слънцето на Средиземноморския регион.

Изкуство

Още при влизането в RE Club впечатление прави разнообразното и впечатляващото изкуство. При нас ще откриете експозиции на творци на световно равнище, които ще при интерес ще имате възможност да закупите. Изложбите ще се сменят периодично, за да сме постоянно в крак със случващото се в света на изкуството. Опитни куратори от различни популярни в цял свят галерии се грижат да подберат най-интересните и релевантни за духа на клуба картини и предмети на изкуството. Ние вярваме, България има изключително много таланти, които заслужават внимание и признание и сме нетърпеливи да споделим забележителните им произведения с вас.

Събития

Капацитетът на RЕ Club е 60 места в салона и 50 на открито. Освен това разполагаме със специална ВИП зала за private dining и срещи, ако предпочитате по-усамотена атмосфера. Независимо дали става въпрос за корпоративно събитие, презентация, рожден ден или частно парти – нашият екип ще се радва да ви съдейства и да предложи идеи как да направите събитието си незабравимо. Екипът ни от опитни готвачи начело с шеф готвач Антоанета Ганева са експерти в приготовлението на кетъринг за всякакви поводи, съответстващ на вашите представи и очаквания.