Шеф Арнаудов има дългогодишен професионален опит в едни от най-добрите ресторанти и хотели в страната. Специализирал е във Франция и има богат опит с класическа френска кухня.

За него готварството е изкуство, което всеки изтънчен готвач представя в своето ястие .Тя е платното, върху което той твори, представяйки на публиката вкусово пиршество и наслада за всеки, имал удоволствието да опита.

Шеф Арнаудов създава своите ястия със сърце, влагайки в тях емоция и въображение. Използва богата палитра от вкусове и текстури, превръщайки се в истински творец. Именно затова той е перфектното допълнение към екипа на RE Club – със своята креативност и усет към красотата той сътворява истински празник за сетивата. 

Изкуство

Още при влизането в RE Club впечатление прави разнообразното и впечатляващото изкуство. При нас ще откриете експозиции на творци на световно равнище, които ще при интерес ще имате възможност да закупите. Изложбите ще се сменят периодично, за да сме постоянно в крак със случващото се в света на изкуството. Опитни куратори от различни популярни в цял свят галерии се грижат да подберат най-интересните и релевантни за духа на клуба картини и предмети на изкуството. Ние вярваме, България има изключително много таланти, които заслужават внимание и признание и сме нетърпеливи да споделим забележителните им произведения с вас.

Събития

Капацитетът на RЕ Club е 60 места в салона и 50 на открито. Освен това разполагаме със специална ВИП зала за private dining и срещи, ако предпочитате по-усамотена атмосфера. Независимо дали става въпрос за корпоративно събитие, презентация, рожден ден или частно парти – нашият екип ще се радва да ви съдейства и да предложи идеи как да направите събитието си незабравимо. Екипът ни от опитни готвачи начело с шеф готвач Стефан Арнаудов са експерти в приготовлението на кетъринг за всякакви поводи, съответстващ на вашите представи и очаквания.